Akce! Nobby LINEN DELUXE norský postroj červená Zobrazit větší

Nobby LINEN DELUXE norský postroj červená

Kvalitní nylonový postroj Nobby z kolekce LINEN DELUXE.  Postroj s nevšedním stylem působí čistě elegantně. Kovová přezka a krásné kovovlé logo. 5 velikostí

Více informací

Dostupnost:  

Skladem

626 Kč

-5%

659 Kč

Zvolte variantu produktu : 

  • 499 Kč 399 Kč
  • 559 Kč 531 Kč
  • 659 Kč 626 Kč
  • 779 Kč 740 Kč
  • 839 Kč 797 Kč

Množství:

Více informací

Kvalitní nylonový postroj Nobby z kolekce LINEN DELUXE. Je vyrobený z pevného nylonu s látkovým lemování a neoprénovým podšitím.
 
Vyznačuje pohodlným a snadným oblékáním. Je vhodný jak na každodenní procházky, tak pro tréninky nejrůznějších sportů (agility, flyball - zde poslouží především pohodlné očko na zádech pro snadnou manipulaci se psem). Vrchní vrstva z nylonu vzhledově vytváří elegantní dojem. Přezka na zapínání je vyrobená z matného kovu a plastu. Elegantní a zároveň funkční postroj pro psy je opatřen krásným kovovým logem Nobby.
 
Nevšední styl a elegance s doplňky Nobby LINEN DELUXE.

Neoprenová podšívka je šetrná k srsti psa, ale také rychle schne, když se pes v létě rád koupe. Pohodlné polstrování z neoprénu v oblasti hrudníku, krku a ramen. Optimální pohodlí při nošení a také zajištění, že psa při běhu postroj nedře a nevytrhává srst.  Snadné a rychlé nasazování postroje. Rychlé zapnutí vodítka pomocí horního poutka. Norský postroj byl vyvinut speciálně pro aktivní psy a chovatele psů, a proto je ideální pro jízdu na kole nebo jogging. 

Postroj zaručuje Vašemu psovi pohodlné nošení, i když mírně táhne. Všité držadlo na obojku umožňuje majiteli psa, aby mohl rychle reagovat v nastalé situaci a případně nechal psa jít u nohy.
 
Postroj Nobby zaručuje vysokou kvalitu a funkčnost v kombinaci s atraktivním designem.

Velikost/obvod hrudníku:

S-M - 38 - 50cm

M-L - 50 - 64cm

L - 60– 76cm

L-XL - 68 - 85cm

XL - 75 - 98cm