Nobby LED svítící bezpečnostní návlek 18 cm

Blikající LED světlo je ideální bezpečnostní doplněk pro psa do tmy. Nastavitelná frekvence blikání. Odolné proti dešti. Viditelnost 500 m. 2 barvy

Více informací

Dostupnost:  

Skladem

170 Kč

-5%

179 Kč

Zvolte variantu produktu : 

  • 179 Kč 170 Kč
  • 179 Kč 170 Kč

Množství:

Více informací

Pružný svítící návlek na obojek nebo vodítko pro větší bezpečnost pro psa a jeho majitele. Velikost je univerzální a dá se snadno přidělat na vodítko, obojek nebo postroj pomocí suchého zipu.

Odolné proti stříkající vodě (dešti). Materiál plastový.

Speciální světlo představuje snadný a spolehlivý způsob, jak sledovat Vašeho psa nebo psy při bezpečných večerních procházkách.

Včetně baterie (CR2032), výdrž baterie až 100 hodin při nepřetržitém svícení.

2x nastavitelná frekvence svícení/blikání.

Barva oranžová a žlutá.

Viditelnost až na 300 m. 

Celkové rozměry: 18 x 3,8 cm.

 
Upozornění k likvidaci baterií:
Součástí balení mnoha přístrojů jsou také baterie, sloužící např. k provozu dálkových ovladačů apod. Baterie či akumulátory mohou být také pevně zabudovány do přístrojů. Jako prodejce jsme povinni Vás upozornit na následující: Baterie je zakázáno vyhazovat do běžného komunálního odpadu. Použité baterie odevzdejte na sběrném místě nebo místnímu prodejci. Baterie zakoupené v našem obchodě můžete po použití odevzdat osobně nebo ofrankované zaslat poštou na následující adresu: Profi Pet s.r.o., Bohunická 493/81, Brno-Horní Heršpice, 61900
 
Baterie obsahující škodlivé látky jsou označeny symbolem přeškrtnuté popelnice a obsah těžkých kovů je indikován jejich chemickým označením: Cd značí kadmium, Pb olovo a Hg rtuť.