Fixační klec na kočky nerez

Profesionální pomůcka pro usnadnění manipulace s divokými zvířaty v nerezovém provedení. Velikost 46 x 29 x 29 cm.

Více informací

Dostupnost:  

Skladem

4 688 Kč

Množství:

Více informací

Nové provedení fixační klece na kočky vyrobené z kvalitní nerezové Cr-Ni 18/8 oceli, která je odolná proti mechanickému poškození, vykazuje lepší pevnost a snažší údržbu.
Fixační klec je navržena především pro usnadnění manipulace, injekčních aplikací nebo jiných zákroků u agresivních nebo podrážděných koček, ale také u malých plemen psů a jiných drobných zvířat. Je nepostradatelná ve veterinárních ošetřovnách a útulcích, které pracují se zdivočelými kočkami.
Jednotka se skládá ze standardní přepravní klece doplněné pohyblivou vnitřní mřížkou, kterou je možné pohybovat pomocí rukojetí vně klece. V praxi je tato přepážka přesouvána k boční stěně, dokud se zvíře uvnitř nepřitlačí jemně, ale pevně proti stěně klece. V této pozici lze snadno a efektivně provádět i na agresivních zvířatech vybrané zákroky. Zařízení je možné ovládat jednou rukou.
Fixační klec je také opatřena vysouvacími dveřmi na jedné straně. To umožňuje jednoduché a bezpečné přemístění koček např. z odchytových klecí bez nutnosti složité fyzické manipulace se zvířaty. Je možné ji otvírat i z vrchu.
Klec z nerezové oceli může být sterilizována plamenem.

Celkové rozměry:

Délka 46 cm x šířka 29cm x výška 29cm.

Hmotnost cca 2,9 kg.

 

Odchyty zvířat mohou provádět pouze osoby způsobilé podle zákona 166/99 Sb.!